Een van de belangrijkste speerpunten voor het behalen van resultaten is de motivatie en betrokkenheid van onze medewerkers. We zijn een no-nonsense bedrijf waar we goed naar elkaar proberen te luisteren. Fouten maken is menselijk en sorry zeggen is geen teken van zwakte. Er is geen sterke hiërarchie en dat willen we graag zo houden. Hierdoor presteren we elke dag weer als een hecht team.

We zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe potentiële collega’s met een grote affiniteit voor automatisering, boerderij management en data. Is er momenteel geen vacature maar zou je wel een goede toevoeging zijn aan ons team? Aarzel dan niet om ons een email te sturen met de motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Over ons

UNIFORM-Agri is in 1986 opgericht als een doorstartend bedrijf vanuit een administratief softwareprogramma voor het MKB en de agrarische sector genaamd KCA (Kuijer Computer Systems). Het was nodig de focus te leggen op de agrarische sector en zo werd UNIFORM-Agri een nieuw bedrijf met zes medewerkers. Door de jaren heen is UNIFORM-Agri een solide bedrijf geworden met meer en meer nieuwe relaties. Vanwege de overname door DeLaval in 2013 is het bedrijf overzee sneller gegroeid en nu, in 2020, hebben we meer dan 17.000 actieve UNIFORM gebruikers over de hele wereld. We ontwikkelen onze software en verlenen service aan onze klanten met een team van bijna 100 mensen, vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en vanuit verschillende andere landen in Europa, Zuid Amerika en Noord Amerika.

Vacatures

Aftersales medewerker, technisch en met verstand van koeien
Kom ons team versterken als aftersales medewerker!

Een paar van onze voordelen

Internationale werkomgeving

We hebben collega’s in meer dan 10 verschillende landen en klanten wereldwijd. Werken bij UNIFORM-Agri, betekent elke dag werken met veel verschillende nationaliteiten.

Mogelijkheid tot thuiswerken

We hebben kantoren in verschillende landen, maar bieden ook de mogelijkheid om vanaf huis te werken. Zoals veel moderne bedrijven zijn we gewend om online contact te houden met elkaar en voelt niemand zich alleen.

Ruimte voor ambitie

Veel mensen die beginnen bij UNIFORM-Agri hebben de ambitie om door te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen. Binnen ons bedrijf omarmen we deze ambitie en helpen we je verder.

Fijne werksfeer

Werken bij UNIFORM-Agri voelt als werken met je vrienden. We hebben een lage hiërarchie en staan allemaal open voor feedback. We hebben maandelijks een borrel, een jaarlijks dagje uit, kerstdiners en een tafeltennistafel waar we elkaar ook privé kunnen leren kennen. Daarnaast hebben we elk jaar een bedrijfsweek waar alle collega’s wereldwijd bij elkaar komen!

Verhalen van onze collega’s

Almudena Molinero Argüello
Dierenarts, Sales Manager
Vinoth Ponnaiah
Ontwikkelaar