Regelmatig kiezen we binnen het UNIFORM programma een specifiek onderwerp waarover we een demovideo maken. In deze korte video’s laten we u zien hoe u het maximale uit dit onderdeel kan halen.

Om u nog beter en sneller met ons programma te laten werken, heeft de helpdesk een aantal tips voor u verzameld. U kan deze hier op uw gemak nalezen.

Bent u toe aan een nieuwe pc, tablet of smartphone? We hebben hieronder de systeemeisen van de verschillende hardware voor u op een rijtje gezet.

Dit formulier kan worden gebruikt door begeleiders om rundveehouders toestemming te laten verlenen om opgestuurde data, uit het UNIFORM programma te gebruiken. Let op: dit betreft dus een overeenkomst tussen begeleider en rundveehouder.

Als klant met een actief onderhoudsabonnement kunt u zich hier inschrijven voor een gratis webconsult.

Om meer inzicht te geven in de functionaliteiten van het programma hebben we besloten om elke week een webinar te geven. U kunt zich hier aanmelden en verkorte versie’s terugkijken.

UNIFORM-Agri geeft u hier de gelegenheid om een medewerker toegang te verlenen tot uw computer door middel van Teamviewer.

Zo nu en dan publiceren we een artikel met interessante feiten over de melkveehouderij. U kunt deze hier teruglezen.