Webconsults

Als klant met een actief onderhoudsabonnement kunt u zich hier inschrijven voor een gratis webconsult. Zo’n gratis webconsult kost u 30 minuten, waarin één van onze Aftersales medewerkers inlogt bij u op uw computer. Tijdens dit half uurtje loopt de medewerker een aantal controlepunten in uw software langs en checkt of alle instellingen goed staan en waar de verbeterpunten liggen. U kunt het dus vergelijken met de APK van uw auto!

Is er tijdens het webconsult nog tijd over? Dan kunt u aangeven of u nog wat analyses over bijvoorbeeld de vruchtbaarheid of de gezondheid van uw veestapel wilt bespreken. Komt u tijd tekort? Dan geeft u zich gewoon nog een keer op!

Hieronder kunt u zich opgeven. U wordt daarna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak. Op die manier kunnen we samen kijken wat voor u het beste moment is!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een heel vriendelijke medewerkster van Uniform-agri loodste ons door heel het parcours van instellingen en updates van het programma. Ik vond het zeker interessant omdat ik nu weer nieuwe zaken ontdekt heb die het werken met uniform nog efficiënter maken. En ondertussen weet je ook of alles nog netjes bijgehouden wordt. Zeker een aanrader, en het zou eigenlijk wel eens jaarlijks mogen gebeuren. Doe zo verder !

Klaas Spaander, Lamberschaag

Ik vind het prettig dat we samen even door het programma heen lopen zodat ik weet dat het programma verder goed draait. En dat er ook nog even een blik wordt geworpen op de bedrijfsvergelijking is ook wel eens een keer goed om te doen, dan krijg ik een goed beeld van waar mijn bedrijf staat en wat ik eventueel zou kunnen verbeteren.

Greet, Diksmuide

Wat ik leuk vind aan het geven van een webconsult, is dat je de software echt kunt personaliseren en afstellen op de wensen van de gebruiker. Hierdoor is het voor hun nog fijner werken en halen de gebruikers meer waarde uit de gegevens in hun software.

Hillie Dijkstra, Aftersales medewerker

Prettig dat alles even bij langs is gelopen en dat de instellingen weer goed zijn gezet. Als het straks weer rustiger is met de werkzaamheden wil ik graag nog een webconsult volgen.

Marc Dortmans, Nistelroode

Ik vond het erg nuttig om deel te nemen aan het webconsult, zo krijg ik in korte tijd snel in beeld of alles in mijn programma nog goed functioneert op de manier dat het zou moeten. Ook de check voor het maken van ‘ de backup naar jullie toe’ is erg zinvol!

Harjan Kooiker, Rouveen