Wat zeggen onze gebruikers over UNIFORM?

UNIFORM-Agri ondersteunt wereldwijd klanten met managementsoftware voor de melkveehouderij. Met meer dan 17.000 gebruikers hebben we de manier waarop een melkveebedrijf wordt bestuurd veranderd. Ze besparen tijd en hebben de melkproductie geoptimaliseerd. Lees en bekijk hieronder hun mening over het gebruik van UNIFORM software.

UNIFORM Global
Nick van Doorne
Nick Van Doorne in Beernem:

“Een nieuwe generatie aan het roer, maar UNIFORM blijft een vaste waarde in ons management.”

Joeri Matthys
Joeri Matthys, Aalstgoed in Eeklo:

“UNIFORM blijft leidend en onmisbaar in de opvolging van de koekalender, ook bij robotmelken.”

Evi Jacobs, Kriezelhoeve in Horpmaal:

“UNIFORM kan ik niet missen, ook na onze stap naar robotmelken”

Stijn Peeters, 500ste klant in België:

“Snel en overzichtelijk werken met toekomstgerichte kengetallen, met integratie van onze robots”

Melkveebedrijf van Andel

De familie van Andel gebruikte jarenlang het RUMA pakket voor het management op hun boerderij. Na de overname van RUMA door UNIFORM-Agri, zijn ze vrij snel overgestapt naar het UNIFORM Managementprogramma. In deze video vertelt Adriaan van Andel hoe zij de overstap ervaren hebben.

Francken CommV

In deze video verteld Kathleen D’Eer over haar bedrijf en waarom zij een positieve klik heeft met UNIFORM-Agri. Nieuwsgierig geworden?

Akkermanshof

Patrick en Caroline hebben een melkveebedrijf in Bochelt, België met 140 koeien. Zij zijn al jaren erg enthousiast over het werken met het UNIFORM Managementprogramma en in deze video vertellen zij waarom!

Jan Mechelmans

Jan Mechelmans uit Herk-De-stad heeft een gecombineerde vlees- en melkkoeien bedrijf. In deze video legt hij uit hoe hij werkt met UNIFORM-Agri en waarom hij deze zou aanbevelen bij andere boeren.

Alice van Gosliga

Alice van Gosliga heeft samen met haar man en zwager een melkveebedrijf van 330 melkkoeien in Schettens NL. Zij werken vanaf 1997 met UNIFORM-Professional en werken onder andere ook met het financiële pakket en het grasland pakket.

Waterink

In dit filmpje zijn wij te gast bij de Familie Waterink in Anevelde, Nederland. We zijn er trots op dat zij al meer dan 30 jaar gebruik maken van het UNIFORM management pakket.

Marijke de Hoog is bedrijfsleider op deze boerderij waar ze al 30 jaar met het UNIFORM-managementpakket werken. In deze video legt ze uit hoe er met het programma gewerkt wordt.

Jan Jetzt

Jan Jetzes Bakker heeft een melkveebedrijf waar hij samen met zijn familie en zes medewerkers 500 koeien melkt. Hij gebruikt dagelijks de UNIFORM software om zijn bedrijfsvoering te optimaliseren.

Van Middelkoop

Henderik van Middelkoop heeft een melkveebedrijf in Middelstum, NL, waar ze 250 koeien melken. Ze werken al meer dan 20 jaar met het UNIFORM-Managementpakket en zijn daar zeer tevreden over.

Rens en Kitty Kooijman

Familie Kooijman uit Schellinkhout werkt sinds twee jaar met het UNIFORM managementprogramma en vertelt in deze video hoe zij de keuze voor UNIFORM hebben gemaakt.