Onze oplossing voor melkveehouders

UNIFORM-Agri ontwikkelt managementprogramma’s om melkveehouders te helpen met de dagelijkse bedrijfsvoering. Omdat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft, zijn er verschillende mogelijkheden qua programma-samenstelling. Met de UNIFORM-Bedrijfsmanager wordt aan alle administratieve verplichtingen voldaan en heeft u ook de beschikking over de koppeling met Veeportaal, KI en kunt u melkcontrole-informatie inlezen. Met het dashboard heeft u alle koekalenderattenties op één scherm bij de hand, samen te stellen naar uw eigen specifieke wensen. Naast het programma op de PC, heeft u ook toegang tot de Bedrijfsmanager-App. Waar u ook bent, u heeft overal de beschikking over diergegevens, attentielijsten en kengetallen op uw dashboard. Direct in de stal de nieuwe gegevens invoeren, dat scheelt u ’s avonds tijd achter de PC.

Modules

Naast de standaard Bedrijfsmanager kunt u ervoor kiezen om extra modules in uw pakket op te nemen. Bij de Bedrijfsmanager is er keuze uit verschillende modules:

Koppeling procescomputer

Een sterk punt van de software van UNIFORM-Agri is de mogelijkheid om meerdere procescomputers van verschillende merken naast elkaar te koppelen. We kunnen met bijna alle moderne melkmeters, krachtvoercomputers, activiteitmeters en melkrobots koppelen. Dit betekent dat u melkmeetgegevens kunt gebruiken voor de berekening van krachtvoer en activiteitgegevens voor koeseparatie, ongeacht het merk van de procescomputer. Dit alles via eenmalige daginvoer in uw UNIFORM-Bedrijfsmanager

Analysemodule

Met het gebruik van de Analysemodule heeft u toegang tot krachtige analyses met de focus op gezondheid, vruchtbaarheid, melkproductie, economie en een krachtvoerberekening.

Supportcontract

Met het gebruik van de UNIFORM-Bedrijfsmanager sluit u een supportcontract af. Voordelen van dit supportcontract zijn onder andere:

  • Helpdesk
  • Updates
  • Bedrijfsvergelijking
  • DataSafe (online back-up)
  • Gebruikersbijeenkomsten
  • Webconsults
Trainingen

Wanneer u wilt starten met de UNIFORM-Bedrijfsmanager, volgt u 3 webtrainingen of 1 instructie aan huis. Tijdens deze trainingen leggen wij u stap voor stap uit hoe u het beste uit uw programma kunt halen en helpen wij u met het instellen van de belangrijkste gegevens. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste uit uw veestapel kunt halen.

Kosten

Met de UNIFORM-Bedrijfsmanager haalt u de software UNIFORM-Agri in huis, maar met het gemak van maandelijkse betalingen. U betaalt géén aanschaf, de enige opstartkosten die u heeft zijn de installatie- en trainingskosten.

Vraag onze vertegenwoordigers naar alle mogelijkheden!

Data-uitwisseling