Rodrigo Ares, Spanje

Rodrigo

Madrid, Spanje

After Sales / Support

Begonnen in 2021

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ons team in Spanje is uitgebreid met een nieuw lid! Rodrigo Ares Arroyo heeft zich onlangs bij ons team gevoegd om after-sales en support taken uit te voeren voor het hele gebied en om te helpen bij de marketing. Hij werkt nu samen met Almu en Lidia.

Rodrigo is landbouwkundig ingenieur en heeft een ruime ervaring in de agro-industriële sector, met follow-up om de boeren te ondersteunen. Lees zijn volledige verhaal hier:

Onlangs ben ik op zoek gegaan naar een kans om mijn twee passies samen te brengen. Ik ben erg blij dat ik deze kans bij UNIFORM-Agri heb gekregen en ik ben erg blij om met het team samen te werken!

Hallo iedereen! Mijn naam is Rodrigo Ares, ik ben 36 jaar oud en ik woon momenteel in de buurt van Madrid, hoewel ik oorspronkelijk uit het noorden van Spanje kom. Na mijn studie landbouwtechniek in Madrid heb ik ongeveer vijf jaar in de agro-industrie gewerkt. Daarna heb ik mijn vakgebied verlegd naar de software-industrie, waar ik ook een paar jaar heb gewerkt, zowel in Spanje als in Portugal. Onlangs ben ik op zoek gegaan naar een kans om mijn twee passies samen te brengen. Ik ben erg blij dat ik deze kans bij UNIFORM-Agri heb gekregen en ik ben erg blij om met het team samen te werken!

Op persoonlijk vlak vind ik een heleboel dingen leuk. Ik geniet erg van buitenactiviteiten zoals wandelen, joggen, fietsen of gewoon een wandeling in het bos. Ik hou ook van yoga, lezen, nieuwe talen leren en reizen, hoewel dat de laatste tijd moeilijk is. Tot slot breng ik ook graag waardevolle tijd door met familie en vrienden.