Matthew Webber, Harrogate, Noord Engeland

UNFORM Herd Management software England

Harrogate,
Noord Engeland

Product Specialist

Begonnen in 2003

Hallo, mijn naam is Matthew en ik woon in Harrogate in Noord Engeland. Ik kwam in 2003 bij de UNIFORM-Agri familie om het aftersales team te leiden dat zich concentreert op de klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hoewel het kantoor voor het Verenigd Konikrijk in Zuidwest-Engeland is gelegen, werk ik voornamelijk vanuit huis aan verschillende projecten, waaronder het ondersteunen en trainen van klanten, bedrijfsbezoeken voor 1 op 1 trainingen, het bijwonen van conferenties/shows en het leiden van ons jaarlijks workshop programma waar we groepen klanten uit het hele Verenigde Koninkrijk ontmoeten en trainen.

 In mijn vrije tijd houd ik me graag op de hoogte van de actualiteit, ga ik graag naar buiten, fotografeer ik en maak ik buitenlandse reizen. 

Wat deed je voor je naar  UNIFORM-Agri kwam?
Voordat ik in 2003 bij UNIFORM-Agri in dienst trad, had ik 5 jaar lang voor een UNIFORM-Agri dealer gewerkt en klanten met UNIFORM-Agri systemen begeleid.

‘Ik heb gemerkt dat werken binnen de UNIFORM-Agri organisatie is als werken binnen een uitgebreide familie,
met zowel oude als nieuwe collega’s van over de hele wereld die bereid zijn om advies
en ondersteuning te bieden wanneer er gevraagd wordt om situaties op te lossen.

 Waarom ben je bij UNIFORM-Agri gestart?
Ik had al 5 jaar met het UNIFORM-Agri team samengewerkt toen zich de kans voordeed om bij UNIFORM-Agri te komen werken om het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk te helpen vormgeven, ik greep die kans met beide handen aan en zoals ik verwacht had kende de verhuizing een naadloze overgang.

Ik heb gemerkt dat werken binnen de UNIFORM-Agri organisatie is als werken binnen een uitgebreide familie, met zowel oude als nieuwe collega’s van over de hele wereld die bereid zijn om advies en ondersteuning te bieden wanneer er gevraagd wordt om situaties op te lossen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal het meeste kunnen halen uit de UNIFORM-Agri software.