Shawnna Finnerty, Verenigde Staten

Shawnna dairy

Rosebush, MI, VS

Project Manager

Begonnen in 2010

Ik ben Shawnna Finnerty en ik ben de eerste medewerker van UNIFORM-Agri in Noord-Amerika. Ik begon bij UNIFORM-Agri in 2010, kwam net van school en had een stage gedaan bij een melkveebedrijf. Toen ik opzoek was naar een baan, was ik wat onzeker over het bedrijf, omdat ik er nog nooit van gehoord had en ik wist niet precies wat ik ervan vond om te werken voor een onbekend, internationaal bedrijf. Tijdens het sollicitatieproces begon ik me comfortabeler te voelen met de mensen aan de telefoon en zo ontstond er vertrouwen in het bedrijf. Het zorgde ervoor dat veel onzekerheden verdwenen. Het grootste gedeelte van mijn loopbaan bij UNIFORM-Agri heb ik vanuit huis gewerkt. Dit, samen met de waarde die het bedrijf hecht aan het gezinsleven, heeft ervoor gezorgd dat ik een goede balans tussen mijn privé- en werktijd heb gevonden. Ondanks dat sommige van mijn vrienden en familie sceptisch waren over mijn beslissing om bij UNIFORM-Agri te gaan werken, bewonderen zij nu de kansen en successen die ik bij dit bedrijf heb gekregen.

“Ik ben oceanen verwijderd van de meesten van mijn collega’s, maar er wordt extra moeite gedaan iedereen erbij te betrekken en goed te communiceren, zodat iedereen zich onderdeel voelt van het bedrijf en er geen eilandjes ontstaan.”

Eén van de dingen die ik het meest waardeer in het werken voor UNIFORM-Agri, is dat het een platte organisatiestructuur heeft. We hebben officiële leidinggevenden en de juiste communicatiekanalen worden gerespecteerd, maar we worden ook ondersteund bij het voeren van open gesprekken om intern kennis te delen en creatieve oplossingen te vinden. Ik ben oceanen verwijderd van de meesten van mijn collega’s, maar er wordt extra moeite gedaan iedereen erbij te betrekken en goed te communiceren, zodat iedereen zich onderdeel voelt van het bedrijf en er geen eilandjes ontstaan. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat de Algemeen Directeur van hun bedrijf tijd neemt om even te kijken hoe het met je gaat in plaats van alleen te informeren over lopende projecten? Ik wel en dat betekent veel voor me.

Het grootste gedeelte van mijn tijd bij UNIFORM-Agri heb ik doorgebracht op de helpdesk, maar ik ben doorgegroeid naar het Projectmanagement team. Ik geniet echt van deze nieuwe uitdagingen en waardeer het dat ik intern kan groeien en mijn vaardigheden kan gebruiken waaraan ik de afgelopen jaren hard gewerkt heb. Ik ben oplossingsgericht en houdt ervan om uitdagingen aan te gaan met een sterk en ondersteunend team. Mijn rol binnen UNIFORM-Agri pas me echt goed. Met kleine kinderen thuis komt het soms voor dat er familiedingen onverwacht moeten gebeuren en gelukkig kan ik werken met een flexibel schema wanneer dit nodig is.

Welk advies ik zou geven aan iemand die erover denkt bij UNIFORM-Agri te gaan werken? Stel jezelf de volgende vragen:

  1. Hou ik ervan om hard te werken en leuke collega’s te hebben?
  2. Is het belangrijk dat ik gewaardeerd wordt in mijn werk?
  3. Is een concurrerend loon met ruimte voor ontwikkeling belangrijk?
  4. Interesseert de wereldwijde aanpak in de zuivelindustrie me?

Wanneer je al deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan bestaat de kans dat je een goede match bent voor UNIFORM-Agri en ik hoop dat je erover nadenkt om een van onze collega’s te worden!